volg ons op facebook

ISO 9001 Certified

Kmo-portefeuille Erkende dienstverlener

Ronny van Bakkerij Hinoul

Voor verse, overheerlijke en ambachtelijk bereide broden, gebak en patisserie moet u bij bakkerij Hinoul in Molenbeersel zijn. Gedreven bakker Ronny Hinoul en zijn team zijn er dagelijks in de weer om hun klanten de beste producten te presenteren. Voor Ronny is stilstaan een synoniem voor achteruitgaan en daarom blijft hij zijn klanten verrassen met nieuwe en eerlijke kwaliteitsproducten. Hij werkt alleen samen met mensen die gepassioneerd en positief zijn en zijn zaak een meerwaarde bieden. Daarom koos hij voor de ervaring, expertise en drive van Stokbroekx & Stokbroekx.

Wilt u ook doelgericht ondernemen en al uw opportuniteiten benutten? Kies dan voor de aanpak en begeleiding van Stokbroekx & Stokbroekx. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact op met ons.
Positieve geluiden

Ronny: “Ik ben al vijftien jaar zelfstandige en heb in die tijd al enkele boekhouders gehad. Maar het was altijd hetzelfde verhaal. Die boekhouders voelden zich een beetje verheven, gaven te weinig feedback of presenteerden een goednieuwsshow, terwijl ik in de praktijk én aan mijn bankrekening merkte dat het allemaal niet zo rooskleurig was als zij lieten uitschijnen. Ik hoorde alleen maar positieve geluiden over Stokbroekx & Stokbroekx, maar stapte toch niet meteen naar hen over. Ik gaf mijn boekhouder telkens nieuwe kansen. Maar er kwam geen verbetering, dus werd ik klant bij Luc en Frank. En dat had ik veel eerder moeten doen! Luc en Frank zijn eerlijk en zeggen waar het op staat. Dat stel ik erg op prijs. Want met een goednieuwsshow ben ik niets …”

Onmiddellijk resultaat

“Ik herinner me onze eerste afspraak nog goed. Daarin werd meteen duidelijk dat mijn vorige boekhouder wat steken had laten vallen. Luc en Frank hebben onmiddellijk de problemen opgelost. Ze kijken verder dan de cijfers en denken echt met je mee in langetermijndoelen. Dankzij hun onlineboekhouding heb ik op elk moment een duidelijk overzicht van waar ik sta en kan ik indien nodig snel schakelen. Ik kan me helemaal vinden in hun aanpak. Ze zijn heel gewoon en durven al eens een grapje maken. Maar als het op mijn zaak aankomt, zijn ze heel ernstig en correct. Ze leggen alles uit tot ik het helemaal snap. En die aanpak werkt. Ik ben nu ongeveer een half jaar klant bij hen en merk al een groei, omdat ik met hun coaching doelgerichter werk. Hun ondersteuning overschrijdt het takenpakket van een boekhouder. Ze zijn een klankbord en helpen me om opportuniteiten te benutten. Ik ben supertevreden! Ik zou zelfs zeggen dat ondernemers die geen klant bij hen zijn, straf verdienen. ☺ Want ik heb echt het gevoel dat je kansen laat liggen als je niet bij Stokbroekx & Stokbroekx zit.”