volg ons op facebook

ISO 9001 Certified

Kmo-portefeuille Erkende dienstverlener

Katlijn Voordeckers van OpmerKelijk

Ondernemers die hun branding willen versterken of een doordachte rebranding van hun merk wensen, kunnen terecht voor een businesstraject bij brandingspecialiste Katlijn Voordeckers van OpmerKelijk. Haar expertise? Vanuit een sterke merkidentiteit ondernemers doen groeien met een creatief concept dat hen helpt om zich te onderscheiden van hun concurrenten en zich opmerkelijk te profileren. Omdat Katlijn heel goed het belang besefte van een meedenkende boekhouder met ondernemingsfeeling, werd ze klant bij Stokbroekx & Stokbroekx.


Echte meerwaarde bieden

Katlijn: “Ik was al langer op zoek naar een nieuwe boekhouder toen ik via een collega-ondernemer hoorde over Luc en Frank Stokbroekx. Mijn boekhouder was goed in boekhouden, maar daar stopte zijn expertise. Ik ervoer hem almaar meer als een rem voor mijn onderneming. Wanneer ik met een idee kwam, was zijn reactie vaak: ‘Zou je dat wel doen?’ Ik had behoefte aan een boekhouder die mij echt meerwaarde kon bieden. En die meerwaarde heb ik gevonden bij Stokbroekx & Stokbroekx.”

Kies ook voor de persoonlijke aanpak en de strategische meerwaarde van Stokbroekx & Stokbroekx. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact op met ons.
Persoonlijke aanpak

“Stokbroekx & Stokbroekx is een meedenkende partner. Ze willen je helpen om met een gerust hart je bedrijf te doen groeien. Ze hanteren een persoonlijke aanpak en hebben aandacht voor de mens achter de ondernemer. Heb je een vraag? Dan kun je altijd bij hen terecht. Ze geven hun professionele mening en onderbouwen altijd hun argumentatie waarom ze je iets aan- of afraden. En hun communicatievaardigheid is schitterend. Wie ik ook aan de lijn krijg, ze helpen mij altijd uitstekend. Iedereen weet altijd waarover ik het heb.”

Absolute aanrader

“Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking met Stokbroekx & Stokbroekx en heb hen al vaak aangeraden. Ben je een groeibedrijf dat zijn boekhouder is ontgroeid en behoefte heeft aan een boekhouder die strategisch meedenkt? Of ben je een starter met een goed idee, maar sta je voor zware investeringen? Dan is de begeleiding van Frank, Luc en hun team een absolute aanrader.” Na het intakegesprek was Katlijn meteen overtuigd: “Ik heb een economische achtergrond en kan dus heel goed zelf mijn cijfers interpreteren. Ik wilde een boekhouder die een klankbord was en al dat cijferwerk vertaalde naar de praktijk. Welke invloed hadden mijn cijfers op mijn strategie? Het intakegesprek met Stokbroekx & Stokbroekx was een echte eyeopener. Ik had een echt ‘wow die mannen doen het helemaal anders’-gevoel.”