“We hadden vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Luc en Frank. Ze zijn geen stijve harken, maar hele sociale en warme mensen. We voelden ons meteen welkom. We voelden dat ze echt in ons bedrijf geloofden. Luc en Frank zijn boekhouders die met je meedenken en alles uitleggen in een taal die je verstaat. Zo kun je de juiste beslissingen nemen.”

Patrick en Caroline

FarmFun

Lees meer

“Luc en Frank denken echt met je mee en zijn heel betrokken. Ze doen eigenlijk aan consultancy en helpen je om de beste strategie uit te stippelen voor je bedrijf. Je kunt altijd bij hen terecht. Ze bekijken de hele context van je situatie en geven je niet alleen advies over je zakelijke financiën, maar optimaliseren ook je privévermogen.”

Yves Luyten

architectenbureau Luyten

Lees meer

“Stokbroekx & Stokbroekx? Dat is veel meer dan boekhouding. Het zijn experts die me helpen om met fiscaal, financieel en boekhoudkundig advies de juiste beslissingen te nemen voor mijn zaak.”

Alex Clevers

Vivendum

Lees meer

“Bij Stokbroekx & Stokbroekx spelen ze heel kort op de bal. Ze zorgen ervoor dat financiële, fiscale of strategische knelpunten snel worden ontdekt en weggewerkt. Ze sturen je constant bij en coachen je om het potentieel van je bedrijf maximaal te laten renderen.”

Ronald Vanthoor

Rovapool

Lees meer

Haal net als deze ondernemers meer uit uw zaak. Kies voor de strategische coaching en het boekhoudkundige advies van Stokbroekx & Stokbroekx.

Neem contact op met ons.