Bedrijfsadvies voor
meer zakelijk succes

  • Waar komen we vandaan?
  • Waar staan we vandaag?
  • Waar willen we naartoe?
  • Hoe geraken we daar?

Neen, we vragen u niet om bij ons op een sofa te gaan liggen en over uw jeugd te vertellen. Voor ons vormen deze vier vragen – samen met uw cijfers – de pijlers van onze strategische coaching. De antwoorden bepalen de beste tactiek om te scoren. Onze ondernemerscoaches bekijken elk aspect van uw onderneming en geven bedrijfsadvies voor uw specifieke situatie, en professionele ambities en mogelijkheden.

Wilt u ook betere resultaten behalen dankzij uitgebreid bedrijfsadvies? Kies dan voor de strategische coaching van Stokbroekx & Stokbroekx uit Limburg.

Neem contact op met ons.
100 procent duidelijk

Heldere communicatie staat centraal in onze coachings. Tijdens onze driemaandelijkse samenkomsten kijken we terug op het voorbije kwartaal, bespreken we de vooruitgang, en bepalen we de acties en doelen voor de volgende fase. We leggen u in mensentaal uit hoe u uw cijfers moet interpreteren en wat de implicaties van uw resultaten zijn. We beantwoorden al uw vragen en zorgen ervoor dat u alles 100 procent begrijpt. Zo krijgt u inzicht in uw cijfers en weet u meteen of u goed bezig bent.

meer info
5 expertisedomeinen

Succesvol ondernemen betekent: alle deelaspecten van uw onderneming zo op elkaar afstemmen dat ze elkaar versterken en een geheel vormen. Daarom krijgt u geen quick fixes maar gefundeerd bedrijfsadvies om met meer zakelijk succes en meer gemoedsrust te ondernemen. We vertrekken vanuit 5 expertisedomeinen:

Strategische doelen

We brengen uw doelgroep in kaart, definiëren uw klantensegmenten en bepalen de beste manier om uw doelgroep te bereiken. Kortom: we leggen vast wie we willen benaderen met welk aanbod en hoe we dat gaan doen.

Cashflow

U krijgt advies over uw prijssetting en marges. We coachen u in uw debiteurenbeheer en ondersteunen u in de prijsonderhandelingen met uw leverancier. Zo helpen we u om uw cashflow gezond te houden.

Efficientieverhoging

We interpreteren samen uw cijfers en linken oorzaken aan gevolgen. We bekijken uw bedrijfsprocessen en bepalen de meest efficiënte

Rechtspersoonlijkheid

Start u met een nieuw bedrijf of groeit uw onderneming? Dan adviseren wij u over de beste rechtspersoonlijkheid voor uw zaak. Een vennootschap of een eenmanszaak? We wegen de voor- en nadelen af en helpen u om de juiste keuze te maken.

Investeringen

Staat u voor een (zware) investering? Dan maken we een businessplan op om te kijken of uw investering rendabel is. Zo voorkomt u financiële verrassingen en kent u de meerwaarde van uw investering, nog voor u ze doet.