Ondernemerscoach

Ondernemerscoach: uw gids naar meer professioneel succes

Is uw ideale boekhouder een cijferaar of regelvreter die in een stoffig kantoor uw boekhouding doet? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Want bij ons krijgt u meer dan de pure boekhoudkundige diensten. Véél meer. Stokbroekx & Stokbroekx zijn geen boekhouders maar ondernemerscoaches.

Onderneem met meer overleg en laat u begeleiden door een ondernemerscoach.

Neem contact op met ons.
Analyseren én interpreteren

We verdiepen ons in uw situatie, analyseren en interpreteren uw cijfers, maken u bewust van uw mogelijkheden en ondersteunen u met gefundeerd strategisch advies. We bieden u perspectief, geven u beter inzicht in uw cijfers en begeleiden u naar betere bedrijfsvoering. Het resultaat? U staat nooit buitenspel en gaat bewuster en doelgerichter ondernemen.

Meer dan cijfers

Als ondernemer bent u zich niet altijd bewust van uw mogelijkheden. De reden? U bent te nauw betrokken bij uw zaak. Daarom bieden we u als ondernemerscoach een helikopterperspectief. Want zaken doen is meer dan alleen maar cijferen.

We stellen samen met u gerichte doelen op korte én lange termijn en helpen u met onderbouwd advies en coaching om die doelen te bereiken. Kortom: als ondernemerscoach zijn we uw gids naar meer professioneel succes.

Stapsgewijze aanpak

De basis van onze aanpak? Vertrouwen, expertise en … een gezonde dosis humor. Want ondernemen moet ook fun zijn. We streven ernaar om een langetermijnrelatie met u op te bouwen. Als uw ondernemerscoach willen we een geïntegreerd deel van uw onderneming zijn. Ontdek onze aanpak in vijf fasen.

Het intakegesprek

We maken kennis met elkaar en bespreken uw situatie. U krijgt een inzicht in de meerwaarde die we u als ondernemerscoach kunnen bieden.

De start

Mogen wij uw ondernemerscoach zijn? Dan hebben wij uw boekhouding nodig. Hebt u al een boekhouder? Dan geeft u ons de volmacht om uw dossier bij uw huidige boekhouder op te halen. Zo bent u er zeker van dat uw boekhouding volledig is overgedragen, en vermijdt u het administratieve ‘loopwerk’.

Het tweede gesprek

We zitten rond de tafel om uw situatie grondig te analyseren en uw mogelijkheden te bespreken. We leggen acties op korte termijn vast en creëren zo een onmiddellijke meerwaarde voor uw onderneming. U krijgt uitgebreid fiscaal, boekhoudkundig en strategisch advies.

De strategie op lange termijn

Is het eerste kwartaal van onze samenwerking achter de rug? Dan beschikken we over voldoende informatie om een efficiënte langetermijnstrategie op te stellen. Als coach bepalen we samen met u uw bestemming én de weg ernaartoe.

Driemaandelijkse samenkomsten

We komen minimaal vier keer per jaar samen om uw situatie te bespreken. We wisselen ideeën uit en leggen concrete acties en doelstellingen vast. Zo spelen we kort op de bal, voorkomen we problemen, en garanderen we de optimale werking en groei van uw onderneming.