Join our team

STOKBROEKX & STOKBROEKX zoekt (junior) accountants met een hart voor cijfers én mensen

Klanten helpen bij het ontplooien van hun ondernemerstalenten en hun bedrijf. Hen toejuichen als ze hun zakelijke doelen behalen. Daar gaan we iedere dag voor bij Stokbroekx & Stokbroekx, een eigentijds advies- en accountancykantoor in Neeroeteren. Onze tools daarbij? Strategische coaching en intensieve begeleiding. Niet alleen aan de slag gaan met de cijfers, maar vooral met de mensen daarachter. Ons extra geheime wapen? Onze welbekende Limburgse hartelijkheid.

Ben jij zo’n cijfercoach die aan de zijlijn staat te springen als een klant zijn ondernemersdoel behaalt?

Dat komt goed uit, want Stokbroekx & Stokbroekx is op zoek naar versterking in de vorm van meerdere allround (junior) accountants.

Heb je al enkele jaren ervaring en expertise of ben je pas afgestudeerd als accountant? Brand je van ambitie en kun je je vinden in onze visie? Droom je ervan om ondernemers proactief te ondersteunen met kennis van zaken en inzicht in cijfers? En hou je daarbij van een werkplek waar je het beste van jezelf kan geven en waar zelfontplooiing gestimuleerd wordt?
Lees dan zeker verder onze vacature Allround Accountants!

VACATURE ALLROUND ACCOUNTANTS
VACATURE ALLROUND ACCOUNTANTS

Jouw rol in ons team?

 • Je bent verantwoordelijk voor je persoonlijke klantendossiers, zowel eenmanszaken als vennootschappen.
 • Je voert de volledige boekhouding van a tot z uit, van het inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen tot bankafschriften en diversen.
 • Je ontfermt je over de periodieke btw- en listingaangifte, het debiteurenbeheer, de opmaak van de balans en de jaarrekening.
 • Je staat in voor de vennootschapsbelasting, personenbelasting en de afsluitingen.
 • Je bekijkt niet alleen de voorbije resultaten, maar gebruikt je expertise om vooruit te denken.
 • Je behandelt vragen, wijzigingen en registraties in samenwerking met externe partners.
 • Nieuwe toepassingen heb je snel onder de knie. Kennis van ExpertM, Clearfacts, Adsolut, of Yuki zijn een plus. Je bent goed op de hoogte van de courante Office-pakketten.
 • Je houdt je kennis up-to-date en volgt evoluties in je vakgebied op. Je maakt gretig gebruik van het ruime opleidingsaanbod.

Je achtergrond:

 • Je beschikt over een bachelor Accountancy-Fiscaliteit of een master in de toegepaste economische wetenschappen met afstudeerrichting Accountancy.
 • Je ben leergierig, empathisch en klantgericht.Je stelt je bescheiden maar ambitieus op. Je bent aangenaam in de omgang, discreet en integer.
 • Je werkt zelfstandig, planmatig en georganiseerd.
 • Je bent communicatief, punctueel en resultaatgericht.
 • Je maakt een erezaak van duurzame relaties, het fundament van onze persoonlijke en zakelijke groei.
 • Je voelt je als een vis in het water in een team: samenwerken én samen plezier maken geeft je energie.

Uiteraard kun je daarbij ook op ons rekenen:

We willen jou de beste versie van jezelf laten zijn. Daarom zorgen we voor een goede ondersteuning wanneer je start in ons team en bespreken we graag jouw persoonlijke opleidingsprogramma. Je komt terecht in een motiverende en coachende omgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Je werkt in een open, moderne kantooromgeving in een filevrije streek. In ons bedrijf zijn de communicatielijnen kort en is er veel ruimte voor initiatief en creativiteit. De sfeer? Open, vlot en no-nonsense. Je maakt deel uit van een tof team, dat graag kennis deelt en ernaar uitkijkt om samen te groeien.

Een goede work-life balance is vanzelfsprekend! Af en toe een dag thuiswerk of flexibiliteit in je tijdsindeling? Absoluut geen probleem. Samen plezier maken? Graag! Stip alvast aan in je agenda: een zomerse BBQ, gezellige afterworks, verjaardagen, een jaarlijkse uitstap en spontane traktaties.

Natuurlijk kun je ook rekenen op een aantrekkelijk brutojaarsalaris. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een netto-onkostenvergoeding in verhouding tot jouw competenties en ervaring. Een bedrijfswagen en/of opbouw van extra verlofdagen behoren ook tot de mogelijkheden en bespreken we graag binnen het remuneratiepakket.

Kortom: we bieden je een gevarieerde voltijdse job in een kantoor met een duidelijke langetermijnvisie en véél ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in functie van jouw interesses en talenten.

Gaat jouw hart voor cijfers en mensen al wat sneller slaan?

Bezorg dan snel je motivatiebrief en CV aan Patricia Bollen (patricia@stokbroekx.be). Meer informatie? Kijk op onze website www.stokbroekx.be of bel gerust het nummer 089 79 10 79.

Is deze vacature niet meteen geschikt voor jou? Deel ze dan gerust met je collega’s en volg ons op social media (want misschien sluit een toekomstige vacature wél helemaal aan bij jouw talent en ambities).