Accountants met een duidelijke missie

Stokbroekx & Stokbroekx kijkt verder dan uw cijfers. We streven ernaar om uw onderneming te doen groeien en uw ondernemersplezier te verhogen. Dat is onze missie. Onze tools? Strategische coaching en intensieve begeleiding. We gaan niet alleen aan de slag met uw cijfers … maar ook met u.

We willen u helpen om uw ondernemerstalenten volledig te ontplooien en uw zakelijke doelstellingen te realiseren. Met onze strategische coaching bieden we u een ruimer zicht op uw financiële situatie. We spreken uw taal en werken met u aan een duurzame financiële aanpak voor uw zaak. Het resultaat? U scoort op korte én lange termijn.

Wilt u ook een accountant die Limburgse nuchterheid koppelt aan een duidelijke missie en een heldere visie?

Neem contact op met ons.
Kritische blik

Bent u klaar voor een gerichte manier van zaakvoering? Met onze hulp geeft u een duidelijke richting aan uw bedrijfsvoering en toetst u uw beslissingen aan de juiste parameters. Verandert de markt? Dan passen we uw speelwijze aan.

De vraag ‘Bent u goed bezig?’ staat daarbij altijd centraal in onze aanpak. We bieden u een professioneel klankbord en coachen u naar een bredere kijk op uw financiële situatie. Zo bereikt u op de meest efficiënte manier uw doelen.

Accountants met een heldere visie

Weten wat en waarom u iets doet. Dat is de sleutel tot succesvol ondernemen. Door de voortdurende veranderingen in een complexe economie moet u als ondernemer meer dan ooit proactief werken. Snel schakelen met kennis van zaken én inzicht in uw cijfers is daarbij een must.

U betreedt het speelveld liever niet zonder een tactisch plan. Helaas ontbreekt het gedreven ondernemers vaak aan het financiële inzicht om de juiste tactiek te kiezen. Het gevolg? Ze worden overrompeld door de tegenstander of nemen onberekende risico’s die de toekomst van hun onderneming nodeloos in gevaar brengen. Stokbroekx & Stokbroekx is uw coach met een jarenlange spelervaring en een uitstekende tactische kennis.