Boekhouding van a tot z voor uw eenmanszaak of vennootschap

Boekhouden saai en weinig uitdagend? Dan hebt u vast nog nooit met een van onze medewerkers gesproken! Want bij Stokbroekx & Stokbroekx doen we meer dan cijferen: we kiezen voor een doordachte aanpak van uw boekhouding. We verwerken uw cijfergegevens met het oog op uw professionele doelstellingen. Dat betekent dus dat wij uw cijfers niet simpelweg invoeren in een boekhoudsysteem, maar er ├ęcht mee aan de slag gaan. Kortom: we doen uw cijfers voor u werken.

Hebt u een eenmanszaak of een vennootschap en wilt u meer dan pure boekhouding?

Neem contact op met ons.
Efficiënte boekhouding

Stokbroekx & Stokbroekx beperkt uw administratieve last tot een minimum. Hoe? Door te investeren in de meest innovatieve software voor uw boekhouding. Geeft u ons bijvoorbeeld een volmacht? Dan halen we automatisch uw uittreksels bij uw bank op. Zo beschikken we altijd over de juiste informatie en verhogen we onze effici├źntie. Uw voordeel? Er blijft meer tijd over om u strategisch te coachen en u fiscaal advies te geven.

Altijd bereikbaar

Zit u met een dringende vraag of een boekhoudkundig noodgeval? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Want ondernemen beperkt zich niet tot de kantooruren. Daarom bent u bij ons zeven dagen per week verzekerd van service, de klok rond.

Wilt u ons dringend bereiken? Bel dan naar +32 89 79 10 79