Patrick en Caroline van FarmFun

Werkgevers die op een originele manier het teamgevoel in hun bedrijf willen versterken of hun medewerkers een uitlaatklep voor hun werkstress willen bieden, kunnen voor een kei-koe-le teambuilding terecht bij FarmFun in Bocholt. Zaakvoerders Caroline en Patrick organiseren op en rond hun melkveebedrijf farmtastische activiteiten om je beestig te amuseren. Omdat hun vorige boekhouder weinig meerwaarde bood en niet geloofde in het verhaal dat Patrick en Caroline wilden vertellen, klopten ze aan bij Stokbroekx & Stokbroekx.


Boekhouders met de juiste filosofie

Patrick: “Caroline en ik zijn heel ambitieus en willen vooruit met ons bedrijf. Onze vorige boekhouder was niet mee met dat verhaal en beperkte zich tot onze cijfers boeken. Wij verwachtten meer en wilden een boekhouder die vooruitdacht én met ons meedacht. Dus niet eerst doen en dan zien wat het resultaat is. We wilden een duidelijk doel bepalen en met professioneel boekhoudkundig en ondernemersadvies de juiste stappen zetten om dat doel te bereiken. Via Google kwam ik op de website van Luc en Frank terecht en daar las ik dat ze een antwoord gaven op vragen die we ons zelfs nog niet gesteld hadden. Dat was de filosofie die we zochten! En dus stapten we over.”

Zoekt u ook een boekhouder die met u meedenkt en meer doet dan uw cijfers boeken? Kies dan voor de persoonlijke aanpak en expertise van Stokbroekx & Stokbroekx. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact op met ons.
Geen stijve harken

Caroline: “We hadden vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Luc en Frank. Ze zijn geen stijve harken, maar hele sociale en warme mensen. We voelden ons meteen welkom. We hadden onze cijfers meegenomen naar dat eerste gesprek en kregen onmiddellijk advies. We voelden dat ze echt in ons bedrijf geloofden. Luc en Frank zijn boekhouders die met je meedenken en alles uitleggen in een taal die je verstaat. Ze gebruiken geen hoogdravende termen, maar zorgen ervoor dat je je boekhouding begrijpt. Zo kun je de juiste beslissingen nemen.”

Korte opvolging

Caroline: “Stokbroekx & Stokbroekx werkt proactief en volgt alles van kortbij op. Ze hebben een digitaal boekhoudsysteem waardoor je boekhouding op elk moment up-to-date is en je een duidelijk overzicht hebt van hoe je bedrijf ervoor staat. Dat is een echte meerwaarde. Ze nemen ook zelf contact met je op om samen rond de tafel te gaan en je cijfers te bespreken. Minstens een keer per kwartaal zitten we samen om onze resultaten te overlopen en te bekijken of en waar we moeten bijsturen. Is er een bedrijfstak die ondermaats presteert? Dan ga je samen met hen op zoek naar de juiste oplossing. Ze geven professioneel advies op ondernemersniveau om meer uit je zaak te halen. Wij zijn dan ook heel tevreden over hun dienstverlening en raden Stokbroekx & Stokbroekx zeker aan.”