Alex Clevers van Vivendum

Wilt u proeven van het beste dat de culinaire wereld te bieden heeft? Dan moet u een tafeltje boeken in restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem. Deze klassezaak heeft een Michelinster en kreeg verschillende culinaire onderscheidingen. Sterrenchef Alex Clevers serveert een licht verfijnde, innovatieve keuken met streekproducten. Alleen het beste is goed genoeg en daarom koos hij voor zijn boekhouding de uitgebreide en kwaliteitsvolle service van Stokbroekx & Stokbroekx.

Verwacht ook meer dan pure boekhouding van uw boekhouder en laat uw onderneming strategisch groeien.

Neem contact op met ons.
Meer dan een boekhouder

Alex Clevers: “Stokbroekx & Stokbroekx? Dat is veel meer dan boekhouding. Het zijn experts die je met fiscaal, financieel en boekhoudkundig advies de juiste beslissingen voor je zaak doen nemen. Luc en Frank zijn boekhouders die duidelijk communiceren over de financiële toestand van je bedrijf. En dat is essentieel, want als zaakvoerder wil je toch weten wat er gaande is. Ze analyseren je cijfers en interpreteren die in de context van jouw specifieke situatie. Ze gaan daarbij heel grondig te werk. Ze coachen je en geven aan waar bijsturing nodig is. Dat Luc en Frank ook nog eens aangename, vlotte kerels zijn, is mooi meegenomen!”

Richting geven

Vakkundig advies is onontbeerlijk voor een goede bedrijfsvoering. Alex Clevers: “Ondernemers focussen zich vaak alleen maar op hun corebusiness en willen doen waar ze goed in zijn. De financiële kant van ondernemen verliezen ze daarbij uit het oog. Een goede financiële achterban hebben met mensen die weten wat ze doen, is heel erg belangrijk. Je moet een visie en strategie hebben. Je moet niet alleen bepalen waar je naartoe wilt gaan, maar ook hoe je daar kunt geraken. En die coachende rol vervult Stokbroekx en Stokbroekx perfect.”