Yves Luyten van architectenbureau Luyten

Een sterk concept, grote ruimtelijkheid en een open communicatie. Dat zijn de bouwstenen waarmee Architectenburo Luyten in Lanaken werkt. Het bureau is gespecialiseerd in actuele ontwerpopgaven die de neutraliteit van een gemiddeld bouwproject ruim overstijgen. Hun grootste troef? Ze denken mee met hun klanten en geven gefundeerd advies.

Die extra mile verwachtte zaakvoerder Yves Luyten ook van zijn boekhouder. Daarom nam hij enkele jaren geleden afscheid van zijn accountant en trok hij met zijn boekhouding naar Stokbroekx & Stokbroekx.

Onderneem ook geruster en strategischer. Kies voor de dienstverlening van Stokbroekx & Stokbroekx.

Neem contact op met ons.
Meer dan cijferwerk

Yves Luyten: “Mijn vorige boekhouder deed zijn werk: hij gaf mijn cijfers in en vertelde me of ik winst of verlies had gemaakt en hoeveel belastingen ik moest betalen. In principe is daar niets mis mee, maar ik verwachtte meer. Een vriend vertelde me over de dienstverlening van zijn boekhouder. Die deed niet alleen zijn boekhouding, maar gaf hem ook uitgebreid advies en hielp hem om op basis van zijn cijfers de juiste strategische beslissingen voor zijn bedrijf te nemen. Ik heb niet getwijfeld en ben meteen met Luc en Frank rond de tafel gaan zitten. Toen ik hen hoorde vertellen over hun aanpak was ik onmiddellijk overtuigd. Ik wisselde van boekhouder. Een beslissing die ik me nog niet heb beklaagd!”

Strategisch meedenken

De strategische coaching van Stokbroekx & Stokbroekx maakte indruk. Yves Luyten: “Luc en Frank denken echt met je mee en zijn heel betrokken. Ze doen eigenlijk aan consultancy en helpen je om de beste strategie uit te stippelen voor je bedrijf. Zo raadden ze me bijvoorbeeld onmiddellijk aan om van een eenmanszaak naar een bvba over te stappen. Zo’n oprichting is niet goedkoop, maar Luc en Frank maakten de voordelen duidelijk. Je kunt altijd bij hen terecht. Ze bekijken de hele context van jouw situatie en geven je niet alleen advies over je zakelijke financiën, maar optimaliseren ook je privévermogen. Bovendien hebben ze ook een interessant netwerk en bevelen ze je diensten bij hun klanten aan. Die professionele wisselwerking is een echte meerwaarde.”