Ronald Vanthoor van Rovapool

Werken aan uw kleurtje? Heerlijk genieten van een verfrissende duik of bubbelend water? Alle stress eens goed uitzweten? Dat doet u met het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten van Rovapool. Het bedrijf uit Kinrooi is gespecialiseerd in hoogwaardige zwembaden, whirlpools, sauna’s, infraroodcabines en zonnebanken.

Omdat zaakvoerder Ronald Vanthoor niet met klamme handen en dikke zweetdruppels naar zijn driemaandelijkse afspraak met zijn boekhouder wilde, vertrouwde hij zijn boekhouding toe aan Stokbroekx & Stokbroekx.

Kies ook voor de fiscale, financiële en strategische optimalisatie van uw bedrijf.

Neem contact op met ons.
Het betere boekhoudavontuur

Ronald Vanthoor: “Ik hoor van collega-ondernemers de meest ongelofelijke boekhoudavonturen. Berekeningen die niet kloppen, aangiftes die fout zijn en financieel of fiscaal advies dat achteraf niet optimaal blijkt te zijn. Onbegrijpelijk voor mij, want mijn ervaring is helemaal anders. De dienstverlening van Stokbroekx & Stokbroekx staat als een huis. Ik ben al sinds het begin van mijn zelfstandige activiteit klant bij hen en – om in het jargon te blijven – de rekening klopt altijd. Alles wat Luc en Frank tot nog toe hebben gezegd, was correct. Wat ze beloven, doen ze. Ze zijn heel stipt en nauwkeurig. Geen enkele vraag is te veel. Wat het probleem ook is, ze hebben altijd een oplossing klaar. En dat is dus geen vanzelfsprekendheid.”

Kort op de bal

De korte opvolging en coaching apprecieert Ronald heel erg: “Luc en Frank spelen kort op de bal. Ze ontdekken financiële, fiscale of strategische knelpunten snel en werken die nog rapper weg. Ze sturen je constant bij en coachen je om het potentieel van je bedrijf maximaal te laten renderen. Hun vakkennis is ongeëvenaard! In mijn laatste kredietdossier deed de bank heel moeilijk. Maar na enkele gesprekken met Luc en Frank kwam mijn financiering toch in orde. En niet alleen Luc en Frank weten waarmee ze bezig zijn. Het hele team van Stokbroekx & Stokbroekx bestaat uit gedreven mensen die stuk voor stuk de juiste instelling hebben. Heeft een van hun klanten interesse in mijn producten? Dan verwijzen ze die zonder problemen door. Onze relatie is dus geen eenrichtingsverkeer. Het is heel leuk om met zo’n boekhouder samen te werken.”